Akademiuddannelsen i Odontologisk Praksis – Københavns Universitet

OdontSchool > Uddannelser > Akademiuddannelsen i O...

Akademiuddannelsen i Odontologisk Praksis

Akademiuddannelsen i Odontologisk Praksis er en voksen videregående uddannelse (VVU) som henvender sig til tandklinikassistenter med erhvervserfaring.

Uddannelsen henvender sig til tandklinikassistenter på private og offentlige tandklinikker, der ønsker flere selvstændige patientopgaver og/eller administrative opgaver på klinikken, medvirke til faglig udvikling i det odontologiske team og som ønsker at udfordre dig selv og udvikle dig fagligt og personligt.

Uddannelsen bygger på deltagernes erfaringer fra det daglige arbejde på tandklinikken. Der lægges afgørende vægt på at uddannelsen bibringer den uddannelsessøgende viden og konkrete redskaber, som vil bidrage til bedre løsning af opgaverne på tandklinikken.

Uddannelsen er modulopbygget. Man kan vælge at gennemføre et eller flere moduler med modulbevis. For at opnå den fulde kompetence skal man have gennemført to obligatoriske moduler, tre valgfrie moduler og et afsluttende projekt – i alt seks moduler inden for en periode på 6 år. Et af de valgfrie moduler kan udgøres af et relevant modul fra andre uddannelser på akademiniveau.

Du kan læse mere om Akademiuddannelsen i Odontologisk Praksis her.